Drámai hír érkezett a kórházban kezelt Aranyosi Péterről! Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Aranyosi Péterről ! Szörnyű hír érkezett:


Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Aranyosi Péterről. Szörnyű hír érkezett! Kórházba került Aranyosi Péter – tudta meg a Blikk. A Karinthy-gyűrűvel díjazott humorista, aki koronavírus-fertőzés miatt esett ágynak, lapunknak elmesélte, hogyan élte meg a betegséget. Közel egy hétig feküdt a kórházban. Már volt két oltásom, amikor elkaptam a vírust.
Mit ne mondjak, nem volt kellemes – mondta a Blikknek Aranyosi Péter, a Showder Klub sztárja. Hozzátette, hogy amikor lebetegedett, és kiderült, hogy koronavírus-fertőzött, azonnal szólt a Dumaszínház üzemorvosának, dr. Szlávik Jánosnak, aki azt tanácsolta, vegyen egy oxigénszintmérőt, és megmondta, milyen értéknél menjen azonnal kórházba. Így is történt, ugyanis elérkezett az a pont, amikor már nem kapott levegőt. "Bementem a kórházba, ott derült ki, hogy tüdőgyulladásom van. Nagyon megijedtem és féltem. Oxigént és infúziót kaptam, illetve lórúgás erősségű gyógyszereket, amelyektől jobban lettem.
Cserébe viszont mindent felborított belül, már ha értik, mire gondolok: a gyomornak nem tesznek jót az ilyen erős orvosságok" - fogalmazott a lapnak a humorista. Az is kiderült, hogy hat napig volt kórházban, ma már otthonában lábadozik, de könnyen elfárad és köhög is. A családjából egyébként senki nem kapta el tőle a vírust, még a felesége sem. Hozzátette, hogy januártól, ha újra dolgozik, ezt az esetet is beleveszi a produkciójába. A kollégája is elkapta a vírust: „Több mint egy hétig lebegtem negyvenfokos lázban, már a tudatom sem volt tiszta. Amikor nagy nehezen lement a gyilkos láz, jött a többi.
A gyógyszerek szétcseszték a gyomrom, a covid nagyon komoly pusztítást végzett a tüdőmben. Még mindig alig kapok levegőt, rohadék egy érzés, hogy szívod, de nem jön! Túl vagyok egy hetes infúziós kúrán. Enni, állni sőt, beszélni sem nagyon tudok még, de már látom, hogy nem fogok meghalni" – írta a közösségi oldalán Dombóvári.

AKTUÁLIS:

Főoldal