ALIG pár perce érkezett a rendkívüli hír! Csak oltottak fognak tudni szavazni a 2022-es választásokon? ITT vannak a megdöbbentő részletek:


Megdöbbentő, ha ezt valóban meglépik…! Felmerült a lehetőség? Mégis, hogyan?! Ezt komolyan gondolják…?! Egy biztos: ha valóban meglépik, az alapjaiban rengetheti meg a magyar demokráciát. Az egész abból indul ki, hogy a kormány tagjai többször hangoztatták már, hogy a jövőben egyre fontosabb szerepe lesz a védettségi igazolványnak.
Ez pedig magával vonja azt, hogy ahogyan közelednek a 2022-es választások, az emberek védve legyenek és ne okozzon újabb hullámot az, hogy az emberek tömegével indulnak el szavazni. A kormány pedig elviekben akár védettségi igazolványhoz is köthetné a szavazat leadásának érvényességét. Vagy szimplán ahhoz – ha még szigorúbbak akarnak lenni – hogy csak a harmadik, vagy akár negyedik oltást felvettek rendelkezzenek érvényes védettségi igazolvánnyal…
Persze nem valószínű, hogy meglépik, mert Orbán Viktor sem annyira bátor, hogy ilyen mértékű jogkorlátozást vezetne be. Az elvi lehetősége azonban megvan rá. És ne feledjük azt, hogy 1-2 éve még a mostani helyzet is meglehetősen sci-finek hatott volna. Gondoltuk volna 2 éve, hogy majd bezárják az iskolákat, és otthonról kell majd dolgozni mert leáll a fél világ?
És gondoltuk volna azt, hogy majd kötelező lesz egy olyan betegség ellen az oltás, amit 2 éve még nem is ismert a világ…? A dolgok tehát nagyon gyorsan változhatnak… Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal