HATALMAS NEM várt fordulat! Várkonyi Andrea EZT a magas beosztást kapta a TV2-nél!!! Ilyen busás összeget kap EZÉRT az ÚJ, nem mindennapi pozicíójáért:


A csatorna tájékoztatása szerint dr. Czira Szabolcs távozott a TV2 Média Csoport Zrt. igazgatósági testületéből, a helyét pedig november másodikától dr. Várkonyi Andrea vette át. Az orvos, közgazdász és pszichológus diplomával is rendelkező dr. Várkonyi Andrea három évtizedes televíziós szakmai múlttal rendelkezik – karrierje jelentős részét a TV2 kötelékében töltötte.
– olvasható a közleményben, melyben azt is hangsúlyozzák, hogy érkezésével a TV2 igazgatósága egy, a csoportot évtizedek óta jól ismerő televíziós szakemberrel bővül. Igazgatósági tagként szakmai múltjára, szaktudására építve dolgozik majd a TV2 Média Csoport Zrt. további sikereiért. Az új pozicíóval Várkonyi Andi komoly összeghez juthat havonta, amely a bennfentesek szerint milliós nagyságrendű, természetesen havonta. A személyi változás okaira viszont nem térnek ki.
Várkonyi Andreáról, aki szeptember óta Mészáros Lőrinc felesége, legutóbb akkor írtunk, amikor kiderült, hogy hamarosan megjelenik az első könyve, illetve amikor arról mesélt, hogyan találtak egymásra a milliárdos üzletemberrel. Forrás: 24.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal