Várkonyi Andrea: „Csak ráhajtom a fejem Lőrinc mellkasára, és úgy alszom mint egy kisbaba, mert..” FIGYELJÉK, hogy bánik velem és altat el nap, mint nap:


Váratlan romantikus, intim részletekkel hoz reménykeltő megnyugvást a Blikk mai száma ebbe a borongós hétfőbe, a bulvárlap ugyanis elolvasta Dr. Várkonyi Andrea új könyvét, melyben az asszony őszintén vall Mészáros Lőrinccel lángra lobbant szerelméről is.

„A minőségi párkapcsolat az én felfogásom szerint az, amelyik minden értelemben kielégítő tud lenni. Én azt a férfit keresem, aki nemcsak a szerelmem, hanem barát is, szexpartner is, társ is”.
– írja a vizuális típusú olvasókat nem kímélő nyíltsággal Várkonyi az És ezt lehet? Jogod van jól lenni című könyvben. A korábbi tévés, pszichológus arról is értekezik, milyen számára az ideális férfi: „Az én szememben a férfiasságba beletartozik az is, hogy az illető valamit elért az élete során, saját karrierje, egzisztenciája van. Itt nem a forintok számítanak, hanem hogy valamit kezd az életével. Egy férfihoz számomra a hatalom is hozzátartozik.
Nem politikai hatalom, hanem az, hogy a pályáján nem a ranglétra alján áll, hanem fel tud mutatni valamit, amit elért, kiharcolt, saját érdemei, tudása, képzettsége alapján.” Várkonyi a könyvében megvallja, korábban soha nem tudott senkivel összeölelkezve aludni, „még egy délutáni szunyókálás erejéig sem”, de a felcsúti Elon Musk ebben is fordulópontot hozott.
„Sokáig azt hittem, csak a romantikus filmekben létezik, hogy két ember egymás karjában szenderedik el, de most, amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom” – árulta el az intim titkot Várkonyi. A Blikk teljes recenziója elolvasható itt, már természetesen annak, aki nem rögtön a könyvesboltba rohan.

AKTUÁLIS:

Főoldal