TRAGIKUS hír érkezett Lang Györgyiről! Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összetört az ország és a rajongók! Minden olyan gyorsan történt. Sajnálatos híreket kell közölnünk: Sajnos, Györgyi..


Agyérgörcsöt kapott a Pa dö dö énekese, mentővel rohantak Lang Györgyivel a kórházbaJelenleg is szubintenzív osztályon kezelik Lang Györgyit, a Pa Dö Dö énekesnőjét, akivel hétfőn hajnalban rohantak a kórházba agyérgörcs miatt. A Bors egyik olvasója szerint szemmel láthatóan súlyos állapotban van.
Falusi Mariann árulta el: Györgyi már jobban van, azonban mindkettőjüket megrázták a hétfő hajnali események, az énekesnő ugyanis Mariannt riasztotta először, amikor érezte, hogy baj van. „Éjjel kettőkor jöttem el tőle, akkor még nem tapasztaltunk semmi különöset. Tudom, hogy reggel négy-öt óra körül szokott lefeküdni. Utólag elmondta, hogy akkor még minden rendben volt, reggel viszont már kevésbé tudta mozgatni a kezét, emellett nehezebben beszélt, ezért jobbnak látta, ha felhív.
Az orvosok azt közölték velünk, hogy hajnalban agyérgörcse volt. Megnézték és bevitték a kórházba, gyógyszereket is kapott. Györgyi most már a szubintenzív osztályon fekszik, tehát már jobban van és semmiféle tünete sincs. Holnap remélhetőleg kikerül az osztályról, utána pedig hazaengedhetik” – mondta Falusi Mariann. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal