TRAGÉDIA! Tegnap, 2021.Október 31-én édesanyámnak nagyon súlyos balesete volt Püspökladány mellett. Az életéért küzdő mentőhelikoptereseknek üzennék! - Kérlek olvassátok el minél többen! Szeretném, hogy eljusson mindenkihez, hogy MIT tett az a mentős az anyukámmal..!


Tegnap, 2021.Október 31-én édesanyámnak nagyon súlyos balesete volt Püspökladány mellett. Az életéért küzdő mentőhelikoptereseknek üzennék! Egy Püspökladány mellett történt balesetben súlyosan megsérült nőnek segített egy arra közlekedő férfi. A rendőrségre kedden délután érkezett bejelentés arról, hogy a 4212-es számú úton, Püspökladány mellett egy Toyota megcsúszott és egy vízzel teli árokba borult.
A balesetet látva egy arra közlekedő kocsi megállt, a sofőr a bajba jutott nő segítségére sietett és kiemelte a Toyotából az eszméletlen járművezetőt. A férfi azonnal megkezdte a nő újraélesztését, amit a mentőszolgálat munkatársainak kiérkezéséig folytatott. A 28 éves nő állapotát a mentőápolók stabilizálták, majd kórházba vitték.
A baleset körülményeit a Püspökladányi Rendőrkapitányság vizsgálja - írja a police.hu. A mentőhelikopterben utazók, erőt, és fáradtságot nem ismerve közel egy órán át alkalmazták a szívmasszázst, és küzdöttek édesanyám életéért, amiért hálás vagyok, és sosem feledem nekik. Más esetben már az áldozatot halottnak nyilvánítják, főleg, ha elfáradt a mentős, és nincs váltás. De a szerencse, vagy az életmentők ereje, életben tartotta anyut.
Köszönöm Önöknek, és remélem, hogy sok ember elolvassa ezt a történetet, és legközelebb ha egy mentőst lát, eszébe jut, hogy mekkora hősök ezek az emberek! Ha megkérhetlek, megosztanád? Biztos jól esne a mentősöknek, ha eljutna hozzájuk is ez a cikk..

AKTUÁLIS:

Főoldal