ÚJ fejlemények! Szörnyű hír érkezett a tegnap koronavírusos lett Gulyás Gergelyről. AZONNAL karanténba kellett vonulnia, ahol sajnos kiderült, hogy.. Szomorú, de így van most a Miniszter:


A tegnapi napon a Miniszterelnökséget vezető miniszteren influenzaszerű tünetek miatt elvégzett koronavírus teszt pozitív lett. A Miniszterelnökség közleménye szerint Gulyás Gergely házi karanténba vonult, és munkáját otthonról végzi majd. A közleményben úgy fogalmaznak:
„annak köszönhetően, hogy az oltottság az elérhető legnagyobb védelmet biztosítja, a koronavírus-fertőzés a Miniszterelnökséget vezető miniszternél komolyabb tüneteket nem mutat” – tudósított az MTI. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Gulyás Gergely korábban a Szputnyik vakcináját vette fel.
Bár a központi útmutatás szerint továbbra is csak Pfizert, Modernát, Sinopharmot és Szputnyikot lehet adni két orosz vakcina után, Gulyás úgy döntött, harmadik oltásként a Janssennel oltatja be magát. “Megkérdeztem két orvost, akik azt mondták, két hónapra rá nem ajánlanák, de nyolc hónapra rá nyugodtan lehet Janssent adni” – nyilatkozta korábban. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal