Szomorú napra ébredtünk! DRÁMAI hír jött Fenyő Miklósról! Maga Fenyő vallotta be, hogy sajnos.. Értetlenül állnak EZELŐTT a SZÖRNYŰ dolog előtt a rajongók:


Ötven év után veszítette el élete párját Fenyő Miklós. Ágnes különleges asszony volt, de a zenész mégsem tudott benne maradéktalanul megbízni. Féltőn óvja magánéletét Fenyő Miklós, aki nem nyilatkozataival, inkább munkásságával szereti elkápráztatni rajongóit. Nemrég mégis kivételt tett és olyan részleteket árult el házasságával kapcsolatban, amiről eddig csak kevesen tudhattak. A most 72 éves zenész megismerkedésük ötvenedik évében, 2013-ban veszítette el feleségét, az asszony hosszú betegség után hunyt el.
Szerencsére el tudott tőle búcsúzni. - Még el tudtam tőle búcsúzni. A halála előtt egy nappal voltam bent nála, és másnap már az értesítést kaptam… De várható volt. Az elengedés nem megy. Ebben a műfajban nagyon gyenge vagyok. Nem ismerem azt a kifejezést, hogy vége. – vallotta be Fenyő Miklós a Mokka kamerái előtt. A híresség azt is elárulta, hogy bármennyire is szerette feleségét, mégsem tudott teljesen megnyílni előtte és tökéletesen a bizalmába fogadni Ágnest, hiába állt mindenben mellette az asszony. - Száz százalékig nem bíztam meg benne, de kilencvenöt százalékig igen.
Egy jó házasságban is vannak kérdőjelek. Emberek vagyunk, nem érdemes mellébeszélni. Lehetne azt mondani, hogy a legjobb barátom a feleségem volt, mert vele aztán mindent meg tudtam beszélni. Nem így van. Nagyon sok mindent igen, biztos, hogy sokkal többet, vagy más minőségű dolgokat, mint akárki mással, de mindent azért nem – árulta el a Hungária alapítója. Nem tartja magát tökéletes apának: Fenyő Miklós önmagával szemben is igen kritikus, ha az apaságról van szó. Bár már nagypapa, tudja, hogy két gyermekének, Dácinak és Diának nem mindig sikerült azt nyújtania, amit egy apának kellett volna.
- Rossz apa nem vagyok, de olyan nagyon jó sem, ahogyan lefestik az ideális apát. Én nagyon szerető, nagyon sokat tenni, adni akaró apa vagyok, de nem mindig sikerült. Volt néhány eset, amikor egyáltalán nem – mondta Fenyő Miklós. Forrás: blikkruzs.blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal