Stohl András tettére egyszerűen NINCSENEK szavak..! EZ mégis hogy jutott az eszedbe András??! HOGY merte EZT??! A műsorvezető most OLYAT tett, amiről sokáig beszélni fognak:

Stohl András tettére ezúttal tényleg nincsenek szavak! A színész műsorvezető most olyat tett, amiről sokáig beszélni fognak: Stohl Andrást rengetegen szeretik, de sokan nem tudják neki elfelejteni azt az egy hibát, amiért börtönnel bűnhődött. A nagyszerű színész soha nem tagadta le a múltját, és abból sem csinál titkot, hogy érzelmes, empatikus ember.
ok a tévénézők, akik a szeretik a TV2 A Piramis című vetélkedőjét, aminek ő a műsorvezetője. A formátum izgalmas, de ha nem a megfelelő ember állna ott a játékosok mellett, talán nem szeretnék ennyire az emberek. Stohl András most újra tanúbizonyságot tett emberségéről:
"A Piramis szerda esti adásában Katalin és Gábor voltak az egyik játékospár. A felvételre Barnus is elkísérte őket, akinek megígértem, ha nem ők jutnak tovább, teljesítem egy nagy vágyát. Az ígéret szép szó, így nemrég be is jelentkeztem náluk. 😁" - írja Instagram oldalán, amely mellett ott az ominózus videó.
A színész ugyanis névnapján ajándékkal lepte meg a kisfiút. Kattints a képre a videó lejátszásához!

AKTUÁLIS:

Főoldal