HATALMAS a boldogság! Hát megtörtént?! Megérkezett a második! Csodálatos hírt közölt Ambrus Attila! Örüljünk együtt az örömének! Nem bírta magában tartani tovább! ÍGY tudatta mindenkivel a NAGY hírt:


Hatalmas a boldogság. Részletek a szülőszobából, Ambrus Attila vágta el a köldökzsinórt. Megszületett Ambrus Attiláék második babája. A kisfiú a Magor Attila keresztneveket kapta. A Borsnak mesélt a pici születéséről a boldog apuka. -Mindenem megvan! Tíz évvel ezelőtt nem is gondoltam volna, hogy egy ilyen csodálatos család tagja lehetek majd – kezdte lapunknak Attila. – Még mindig nehezemre esik elhinni, hogy újra apuka lehetek!
Amikor születik egy kisfiad, akkor tudod igazán, hogy az örökséged, a génjeid, minden, ami te magad vagy, a vérvonalad öröklődik tovább. Aztán elárulta , hogy ő maga vágta el a köldökzsinórt, amikor világra jött a gyermek. – Én vágtam el a köldökzsinórt. Konkrétan elejétől a végéig ott voltam. Feleségem már mondta is nekem, hogy gyárt a részemre egy “segéd-bába” oklevelet, mert olyan ügyesen végeztem a dolgomat. Mindent végignéztem, egy percig nem rendültem meg.
Az első gyermekemnél is én vágtam el a köldökzsinórt, és ez most sem történt másképpen. Csodálatos érzés volt, amikor kezembe foghattam a 4 kiló 15 dekás, 56 centis Magort. Iszonyatosan nagy ereje van a kisfiamnak. Nagyon cuki és hihetetlenül szép gyerek. Tudom, hogy ez elfogultan hangozhat, de akkor is: Az én Magorom egy gyönyörű kisfiú – mondta ki boldogan az immár kétszeres apa. Forrás: Bors

AKTUÁLIS:

Főoldal