Vérlázító! Ennyi pénzt kaszált Berki Krisztián kislánya születésének közvetítéséből! ITT a pontos összeg! Felfordul a gyomrunk.. Sokmindenre fel voltunk készülve, de ERRE nem! Ha még nem láttad a születésről készült videót, itt megnézheted:


A vártnál is nagyobb tömeg volt kíváncsi Berki Mazsi szülésére, akit online bárki megnézhetett aki hajlandó volt érte kifizetni 1490 forintot. Kezdetekben még a rendszer is lefagyott annyi volt az érdeklődő. A szülés közvetítése nagyon megosztotta az embereket, volt akit mélységesen felháborított, hogy Berkiék kiárulják ezt az intim pillanatot, volt akit viszont különösen érdekelt.
Természetesen rögtön megindultak a találgatások, hogy mennyit kereshetett a sztárpár ezzel az élőzéssel. „A tegnapi napon nagy örömünkre szolgált, hogy #alegkisebbberki születésének közvetítéséhez a Teleport biztosította a felületet. www.teleport.hu. Az érdeklődés minden előzetes várakozást felülmúlt. A közel 6 órás közvetítés-folyam során több mint 195.000 egyedi látogatója volt az oldalnak.
A világ több mint 50 országából voltak látogatóink, egészen távoli helyekről is érdeklődéssel követték a közvetítést, de a legtöbb rajongó természetesen hazai volt. Jócskán 1 millió felett volt ebben az időszakban az oldalletöltések száma. Ez a kiugró érdeklődés kezdetben túlterhelte ugyan a szervereinket azonban munkatársaink rohamtempóban rövid időn belül el tudták hárítani a problémát, így a #legkisebbberki világrajövetelét már zavartalanul nézhették az érdeklődő rajongók. Az archívumban utólag is elérhető lesz az előkészületek minden egyes perce, és további exkluzív anyagokat is folyamatosan közlünk majd.” -írta bejegyzésében Berki Krisztián.
Nos, ha egy kis számolást csinálunk és valóban 195.000 ember látogatta meg az oldalt, akkor az több mint 290 millió forintot jelent a Berki családnak. - Ha még nem láttad születésről készült videót - itt megnézheted

AKTUÁLIS:

Főoldal