RENDKÍVÜLI HÍR! Nem akármilyen AJÁNDÉKOT KAP több mint fél millió magyar Telekom előfizető!! ÍGY FOGOD MEGKAPNI:


RENDKÍVÜLI HÍR! Nem akármilyen AJÁNDÉKOT KAP fél millió magyar Telekom előfizető! ÍGY FOGOD MEGKAPNI: Korlátlan mobilnetet kap egy hétre több mint félmillió Telekom-ügyfél: A vírus 4. hulláma miatt különleges helyzetben indult idén a tanév, komoly kihívás elé állítva a pedagógusokat, szülőket, gyerekeket egyaránt.
A Magyar Telekom az oktatás megkönnyítésére egy hétig korlátlan mobilnetet kínál a Magenta1 előfizetőknek. Az oktatás digitális aspektusait hangsúlyozó Magyar Telekom a digitális oktatás apropóján egy hétig korlátlan mobilinternet-elérést tesz lehetővé a Magenta 1 csomagban lévő ügyfeleinek. A kedvezmény a Magenta 1 csomagban lévők számára igényelhető.
Keddtől jövő hétfőig (November 23-29. között) aktiválhatják a Magenta 1 csomagban lévő telekomosok azt az opciót, amely egy hétre lekapcsolja az adatforgalmi számlálót – írja a hvg.hu a szolgáltató hétfő délelőtti közlésére hivatkozva. A korlátlanság a csomagba bevont összes előfizetésre igényelhető.
A kedvezményt az iPhone-okra és androidos készülékekre is elérhető Telekom alkalmazásban kell aktiválnia az ügyfélnek. Amikor ez megtörténik, attól a pillanattól kezdve hét napon át lehet korlátlanul mobilnetezni. Forrás: HVG

AKTUÁLIS:

Főoldal