Most érkezett! GYÁSZ: Lesújtó hírt kaptunk hétfő estére! Sajnos Ő már nincs közöttünk. Gyászoljuk Fenyő Miklós...


Szomorú hírt kaptunk! Sajnos Ő már nincs közöttünk. Elhunyt Fenyő Miklós legjobb barátja. A zenész így nyilatkozott róla: Meghalt Nemes László, a roadok roadja, akit mindig is nagy tisztelet és szeretet övezett a magyar rockszakmában.
A legendás hangmérnök többek közt olyan zenekarokkal dolgozott, mint a Hungaria, az Omega, az LGT, a Republic vagy a Beatrice – egykori zenésztársai a közösségi oldalukon búcsúznak a kiváló szakembertől,írja a blikkruzs.blikk.hu Fenyő Miklós igazi barátként tekintett rá, az alábbi megható sorokkal búcsúzott tőle közösségi oldalán: „Ma délután elhunyt Nemes László. Ez eddig olyan, mint egy újsághír. De nem nekem.
56 éve ismertem, 54 éve barátok is vagyunk. Így, jelen időben, mert ő ma is az nekem. Együtt voltunk fiatalok, együtt lettünk felnőtt férfiak itt, a Szent István parkban. Sokat beszélgettünk, sokat elmélkedtünk az évtizedek során, és ha nem is sokat, de eleget dolgoztunk is együtt ebben a 'szakmában', amelyet úgy hívunk, hogy rock and roll. Forrás: Blikk

AKTUÁLIS:

Főoldal