Németh Kristóf elmondta az IGAZAT Csűrös Karola haláláról! Figyelem, megrázó sorok következnek:


Németh Kristóf elmondta az igazat Csűrös Karola haláláról: most a férje után ment, ahova egyébként készült is! 85 évesen a mai nap elhunyt Csűrös Karola. A hírt a Madách Színház tette közzé, a művésznő hosszú ideig volt a teátrum tagja. A színésznő egy ideje már betegeskedett, nem tudta túltenni magát férje két évvel ezelőtti halálán.
A legemlékezetesebb szerepe a Szomszédok című teleregény Etusa volt, amely híresség tette. A Szomszédok szereplőinek különösen fájdalmas az elvesztése, hosszú évekig dolgoztak együtt, szinte egy család voltak, kollégái imádták. Németh Kristófot elértük a szomorú gyászhír kapcsán,írja a blikk.hu. - Én mélyen hiszek abban, hogy miután véget ér az ember földi pályafutása, azzal nincsen mindennek vége.
Éppen ezért az jutott eszembe e szomorú hír hallatán, hogy tulajdonképpen annyi történt, hogy ő most a férje, a társa után ment, ahova egyébként készült is. bPersze nekünk, itt maradóknak az a fájdalmas, hogy ahogy egyre korosodunk, ahogy telnek az évek, egyre többektől kell elköszönnünk, akik a gyerekkorunktól kezdve az egész cseperedésünkben, a szakmába való befogadásunkban nagyon fontos és meghatározó emberek voltak, szinte családtagok.
Karola, illetve Karcsival, ahogy mi hívtuk, gyerekkoromtól kezdve számos gyönyörű napot, hetet, hónapot, évet töltöttem együtt, csak szép emlékeim vannak róla – csuklott el Németh Kristóf hangja, aki elárulta, a Szomszédok egykori csapata évente összejárt, és bár a pandémia a legutóbbi találkozót keresztülhúzta, rendszeresen találkozott Csűrös Karolával.

AKTUÁLIS:

Főoldal