Most jött a LESÚJTÓ HÍR! Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Nagyon rossz hírek jöttek Gyurcsány Ferencről! Teljesen Összetört a család és a rajongók attól, ami MOST TÖRTÉNT!


Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Nagyon rossz hírek jöttek Gyurcsány Ferencről! Vakbélgyulladást kapott az olaszországi nyaralásán. Gyurcsány Ferenc vakbélgyulladást kapott a kampány utáni vakációja közben – derült ki a DK elnökének csütörtöki Facebook-bejegyzéséből. A poszt szerint Gyurcsány a feleségével, Dobrev Klárával pihent Szardínia szigetén, amikor hasfájása lett.
Amikor beszélt egy orvossal, felmerült, hogy vakbélgyulladása van, így hazajöttek Magyarországra. A gyanú beigazolódott a hazai vizsgálatokkor, így megműtötték. Azt írta, hogy minden a legnagyobb rendben ment, egyben van. „Tegnap jött a hasfájás. Gyanús. Egyre gyanúsabb. Orvossal beszélek. Talán vakbélgyulladás. Esélyes.
Haza kell menni, nincs mese” – kezdte bejegyzését a DK elnöke, amelyben beszámolt az esetről. „Itthon vizsgálnak. Vakbél. Műtenek” – írja Gyurcsány. A poszt szerint Olaszországból kellett hazarepülniük Dobrev Klárával, de a DK politikusa szerint „minden a legnagyobb rendben ment” „Egyben vagyok” – áll a bejegyzésben. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal