Berki elárulta: Pontosan ENNYI pénzt kérnek azoktól, akik végigakarják nézni felesége, Mazsi szülését Élőben! Felfordul a gyomrunk.. Sokmindenre fel voltunk készülve, de ERRE nem:


Berki Mazsi a szülésről vallott, valamint a házaspár reagált arra, hogy valóban pénzért árulják-e a kislányuk születését. Ahogy arról korábban beszámoltunk, Berki Krisztián és felesége, Berki Mazsi úgy döntöttek, hogy élőben közvetítik közös gyermekük születését. A nagy eseményt akkor követhetik majd az interneten rajongóik, ha kifizetik az 1490 forintos díjat.
Valószínűleg jó páran lesznek majd, akik élőben nézik majd a szülés pillanatait, azonban jó páran nem jó szemmel nézik Berkiék döntését. Nem pénzért áruljuk Mazsi szülését, a második lányom érkezését – jelentette ki határozottan Berki Krisztián a Borsnak, miután meglehetősen sok rosszindulatú kommentet kaptak. Továbbá hozzátette, hogy a szülés három szakaszos tartalomban lesz elérhető.
Az két szakasza mindenki számára elérhető. Ezek azok a pillanatok lesznek, amikor kocsiba ülnek és beszáguldanak a kórházba, valamint ingyen lehet nézni a vajúdás pillanatait is. Azonban pontosan azért, hogy a rosszindulatú, keserű trollokat ki tudjuk zárni, ezért magán a világrajövetelen már csak azok a kedves rajongóink és követőink vehetnek részt, akik a jelképes 1490 forintos összeget befizetik – magyarázta el Berki.

AKTUÁLIS:

Főoldal