MOST érkezett a LESÚJTÓ hír a kórházban fekvő Kóbor Jánosról! Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Rajongók ezrei imádkoznak!


Mint az sajnos kiderült és hivatalosan is megerősítést nyert, Kóbor János nem vette fel a koronavírus elleni oltást. 78 évesen pedig a veszélyeztetett csoportba sorolható…sajnos meg is történt a baj! Kóbor János kórházban van, a rajongók jókívánságaikkal rohamozták meg az Omega Facebook-oldalát, mivel nagyon aggódnak a zenészlegenda egészsége miatt.
Mint a Blikk elsőnek megírta, Kóbor János pár napja már betegeskedett, tévés programot is le kellett mondania, majd a felesége unszolására befeküdt egy klinikára. Mindezt úgy, hogy Kóbor János nem vette fel a koronavírus elleni oltást. Mecky kedden este kórházba került. Az állapota változó, de a család kérésére szeretnénk tartózkodni a részletektől. Mindent megtesznek érte, hogy újra köztünk lehessen.
A hír nagyon aggasztja Kóbor zenésztársait és a legendás együttes rajongóit, akik egyként reménykednek abban, hogy nincs komoly baja a 78 éves énekesnek. „Meckynek gyors gyógyulást kívánok, sok szeretettel. Imádkozom érte.” „Atyaég!!! Nem, nem…, szépen meggyógyul, ez következhet csak! Jobbulást!!!” „Mielőbbi gyógyulást kívánok Mecky! Erős vagy, menni fog!” „Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok teljes szívemből! Élvezned kell, ahogy hull a hó, fú a szél….
Isten adjon hozzá erőt, egészséget!” „Isten adjon neki gyors felépülést! Mi, erdélyiek is imádkozunk érte!” – olvashatók a kommentek az Omega posztja alatt, ahová már több mint kétezer hasonló jókívánság érkezett.

AKTUÁLIS:

Főoldal