Most érkezett! Hatalmas botrány Ebben a szombathelyi középiskolában, közleményt adott ki a rendőrség! Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Csak ERŐS idegzetűeknek:


Ahogy arról beszámoltunk, döbbenetes felvétel került egy szombathelyi portál birtokába. Egy középiskolásokból álló társaság csicskáztatja hasonló korú társukat. A felvételen jól látszik, amint a fiatalok a földön térdelő társukkal megcsókoltatják a cipőjüket, majd egyikük arcon is rúgja az áldozatot. EGY KÖZÖSSÉGI OLDALON MEGJELENT, ÁLLÍTÓLAG SZOMBATHELYEN KÉSZÜLT VIDEÓVAL KAPCSOLATBAN 2021. NOVEMBER 8-ÁN FELJELENTÉS ÉRKEZETT A VAS MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁGRA.
A FELJELENTÉS ALAPJÁN A SZOMBATHELYI RENDŐRKAPITÁNYSÁG BÜNTETŐELJÁRÁS KERETÉBEN VIZSGÁLJA AZ ESET KÖRÜLMÉNYEIT- olvasható a rendőrség közleményében. Szeptemberben történt hasonló eset ,de ott a bántalmazott diák nem tudta feldolgozni a történteket és sajnos öngyilkossághoz vezetett ! Hétfőn reggel tűnt el a 16 éves Tisza Gábor, aki iskolába indult, ám oda már nem érkezett meg. Édesanyja, Lovas Edina szerint a tini eltűnésében közrejátszhatott, hogy a sulijában folyamatosan szekálták az osztálytársai. Gábor édesanyja időközben a Facebookon közzé tett posztjában közölte a tragikus hírt:
Megtalálták a fia holtestét. "Meglett a fiam, de sajnos már túl kèső!!! Meghalt" - olvasható a frissített posztban. "Az iskolában problèmái voltak az osztálytársaival, piszkálták, cikiztèk, volt olyan kijelentèse is,hogy inkább a halál mint az iskola," Korábban azt írta a fiú anyja, hogy a gyermekének problémái voltak az iskolában, mert piszkálták és cikizték a társai, s valószínűleg ez állhat az eltűnése mögött.
Megkerestük a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát az ügyben, ahol azt a választ kaptuk, Fedor Rita szóvivőtől, hogy nem merült fel idegenkezűség gyanúja és a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Értesüléseink szerint a fiú öngyilkos lett,írja a 24. hu.
címlapfotó:illusztráció! Mit tehetünk szülőként az iskolai bántalmazás ellen?- a Maszol.ro portálról

AKTUÁLIS:

Főoldal