MOST érkezett a döbbenetes bejelentés! Ha ismét nagyon bedurranna a járvány, akkor Müller Cecíliáék BEHÍVÓPARANCSOKAT is küldhetnek, azoknak akik.. Mutatjuk a pontos részleteket:


MOST érkezett a döbbenetes bejelentés! Ha Nagyon bedurranna a járvány, akkor Müller Cecíliáék behívóparancsokat is kiküldhetnek. Mutatjuk a részleteket: Müller Cecília országos tiszti főorvos a magánkórházaknak és szolgáltatóknak is levelet küldött, arra kérve őket, írják össze azokat az orvosokat és ápolókat, akik szükség esetén kirendelhetők a koronavírusos betegek kezelésére kijelölt intézményekbe – értesült a 24. hu.
A járványügyi hatóság arra kíváncsi, hány egészségügyi dolgozó vethető be koronavírusos betegek kezelésére, akiket aztán kirendelhetnek a kijelölt kórházakba. A szakemberek ugyanis a fertőzéses adatokból arra számítanak, hogy emelkedik majd a kórházi ellátást igénylő betegek száma.
„A Covid-19 betegek ellátásának biztosítása érdekében a fertőzött betegek ellátására kijelölt egészségügyi szolgáltatók Covid-19 ellátási kapacitásait bővíteni szükséges, ide értve a betegek ellátásához szükséges humánerőforrást is, amit az érintett intézmények saját hatáskőrben már nem tudnak megoldani” – olvasható a november 16-i keltezésű levélben. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal