Ma Gesztesi Károly sírjánál jártunk.. Elkapott a sírás, amikor megláttuk EZT!!! Valaki fogta magát és EZT művelte a sírhellyel!! Ezt mindenkinek érdemes látnia, mert annyira..


Elkészült Gesztesi Károly síremléke. A tavaly elhunyt népszerű színész rajongói régóta várták, mikor készül el a sírkő, amelyet már fel is avattak a budakalászi temetőben. A kő a Blikk információi szerint a legnemesebb gránitból készült, barna és fekete színekben pompázik. Nem hivalkodó, mégis méltó Gesztesi színészi nagyságához.
A feliratra a színész nevét és születésének, illetve halálának évszámát írták rá, alá pedig egy arany színű bibliai idézetet vésték. Megelevenít minket két nap múlva, a harmadik napon feltámaszt bennünket és élni fogunk ő előtte! – olvasható a sírhelyen. Gesztesi családja kézzel írt üzenetet hagyott a sír mellett a rajongóknak: „Új a sírkő, kérlek, egy ideig ne helyezz rá semmit”. Az üzenetet mindenki tiszteletben tartotta, eddig senki sem rakott sem virágot, sem mécsest a sírra, melyről képeket lentebb láthat:

AKTUÁLIS:

Főoldal