Jön a fekete leves!! A kormány EZT is meglépte! December 20-tól OLYAN dolog jön hazánkban, ami eddig még SOHA..!! Sokan felháborodtak, mikor meghalották, hogy.. MAGA Orbán Viktor jelentette be:


Orbán Viktor pénteken jelentette be, hogy december 20. után zöld utat kap az 5-11 éves korosztály oltása is. Az első kampányvideó szombaton érkezett meg, amit a miniszterelnök közösségi oldalán osztott meg. Orbán Viktor a pénteki rádióinterjúban a gyermekek oltásával kapcsolatban elmondta, számítottak rá, hogy a világ nemzetközi tudóstársadalma kinyilatkoztatja a véleményét.
Hozzátette, ez egy nagyon fiatal vírus, keveset kísérleteztek rajta. Elmondta azt is, hogy tudományos körültekintésről van szó, szemben azzal, amit az oltásellenesek mondanak. Nem ugrott bele a világ annak a kérdésnek a megválaszolására sem, hogy akkor gyerekeket lehet-e oltani, hanem kísérleteztek. Senki nem meri anélkül beoltani a fiatalokat, hogy ne tudná kísérleti eredményekkel igazolni ezeket – részletezte Orbán Viktor. Most jutott el oda a világ, hogy azt meri mondani egy nagy gyógyszergyártó cég, hogy oltassák be a gyerekeiket.
Mi szereztünk kétmillió vakcinát, az első vakcina december 20-án érkezik. Azt tanácsolom a szülőknek, oltassák be a gyermekeiket – hangsúlyozta a miniszterelnök a szombaton posztolt videóban. Rusvai szerint az új mutáció okozhatja a járvány ötödik hullámát Magyarországon! Karikó Katalin is megszólalt a koronavírus új mutációjáról, az omikronról, ami már Európában is felütötte a fejét. Karikó az ATV Híradónak nyilatkozott bővebben arról, mi lesz akkor, ha új oltóanyagot kell gyártani a vírus új variánsa miatt.
A tudósnő mellett pedig további szakemberek is megszólaltak. Jó hírt jelenthet a Sinopharm-vakcinával oltottaknak az, amiről Boldogkői Zsolt molekuláris biológus számolt be a híradónak. Mint mondta, ugyan az omikron csökkentheti az mRNS-vakcinák hatékonyságát a tüskefehérje-mutációi miatt, azonban ez az elölt vírust alkalmazó vakcinákat kevésbé érinti - ide tartozik a kínai vakcina is. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal