Hatalmas NEM VÁRT Fordulat! Sokkoló dolog derült ki! Várkonyi elmondta az igazságot Mészáros Lőrinc való házasságáról!! Szegény Andrea EZT biztos nem ÍGY tervezhette.. EZ nagyon DURVA! - Ön gondolta volna?!


Ki így, ki úgy vélekedik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házasságáról. Egy biztos, mindenkit érdekel, és van véleménye róla. A legnagyobb kérdés, hogy lehet feldolgozni azt a vagyoni különbséget, ami kettejük között van. Várkonyi Andrea ismert, keresett műsorvezető, aki jó életszínvonalon él-élt, ám mégis nehéz összevetni mindezt Mészáros Lőrinc közel 500 milliárdos vagyonával.
A Star Magazin által megkérdezett Magyar György ügyvéd szerint ilyen esetekben szinte elkerülhetetlen a házassági szerződés. “Nyugaton már bevett szokás, de itthon is egyre jellemzőbb az esküvő előtt házassági szerződést kötni. Én mindenkinek ajánlom, főként olyan esetekben, amikor a felek közül valaki jóval nagyobb vagyonnal rendelkezik, mint a másik. Ha pedig valamelyik félnek már nem az első házassága köttetik, és az előző kapcsolatából esetleg gyerek is született, aki kiskorú,nagyon ajánlom.
A szerződés lényege, hogy a házasság idején megszerzett vagyon váláskor nem fele-fele arányban osztódik, hanem úgy, ahogy azt előre leszögezték a dokumentumban. Jómagam egyébként úgy tudom, hogy Mészáros nyomására ilyet kötött Várkonyi Andrea és Lőrinc is egymással.” - Nyilatkozta az ügyvéd. Forrás: Blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal