Gyász! Drámai hír érkezett! Gyászba borult Magyarország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt KATALIN! FELFOGHATATLAN, hogy éppen Ő ment el! Katalin orvosként hősként küzdött a frontvonalban, de sajnos...


A frontvonalban harcolt, nagyon sokan köszönhetik neki az életüket. Meghalt a 2021-es év mentőse, dr. Wlassics Katalin. A betegellátás területén végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként kapta meg az Év Veszprémi Mentőse díjat. A gyászhírt egy kollégája jelentette be a Facebookon.
„ Nyugodj békében, Kati. Emléked szívünkben örökké él. Vigyázz ránk az égi mentősök között” – írta a megrendült munkatárs. „ Egy igazi orvostól, embertől kell búcsúznunk. Felfoghatatlan!” – írta egy másik mentős Kiderült: koronavírus fertőzésben hunyt el. „Dr. Wlassics Katalin mentőorvos valóban az életét adta értünk. A szó leghétköznapibb és legtragikusabb értelmében. Miközben légszomjjal küzdő embereket mentett, megfertőződött a koronavírussal, és itt hagyott minket örökre.” – írja a Veszprémi kukac oldal.

Az utóbbi napokban sokan imádkoztak érte, imaláncot is indítottak. Nagyon sok tisztelője volt, nem csak Veszprém körzetében. Nagyon sokan köszönhetik neki és a tudásának az életüket. A frontvonalban dolgozott, a hivatásának élt. Az egész mentős szakma gyászolja.

AKTUÁLIS:

Főoldal