FIGYELEM! Nemrég Döntött a kormány! Hatályba lépett AZ ÚJ törvény: Ha nincs beoltva, akkor nem lesz ingyenes a kórházi ellátás, mert.. - EZ SAJNOS SOKAKAT ÉRINT! FONTOS!!


MA DÖNTÖTTEK RÓLA!!! Ha nincs beoltva, akkor nem lesz ingyenes a kórházi ellátás!!! December 8-ától lép életbe az az új szabály Szingapúrban, amely szerint az oltatlan fertőzötteknek maguknak kell megtéríteniük a kórházi kezelésüket, ha orvosi segítségre lesz szükségük – írta meg a The Guardian nyomán a HVG.
Szingapúrban egyre több a fertőzött. Az ingyenes oltás lehetősége itt is biztosított, ám sokan nem élnek vele. Közülük pedig egyre többen kerülnek kórházba, ami újabb terhet ró az ellátórendszerre. Ezért is döntött úgy a szingapúri kormány, hogy szigorítást vezet be: Az az oltatlan, aki saját döntése miatt nem kapott vakcinát, és esetleg fertőzött lesz, annak ki kell fizetnie a kórházi kezelése költségét.
A szabályozás alól mentesülnek azok, akik egészségügyi okból nem kaphatnak oltást, de ezt igazolniuk kell, írja a HVG. Szerintetetek Magyarországon mikor vezeteik be? Forrás: HVG Címlapkép: Pixabay

AKTUÁLIS:

Főoldal