DRÁMAI HÍR jött estére! Felfoghatatlan Tragédia! Gyászban az ország: Nem sokkal a felszállás után meghalt Dóri, a 10 éves magyar kislány a repülőgépen tegnap éjjel. - Az OKA több mint szívszorító:


Tragédia: Nem sokkal a felszállás után szívinfarktust kapott és meghalt egy 10 éves magyar kislány a repülőgépen tegnap éjjel. - Az oka több mint szívszorító: A Delta Airlines Seattle-be tartó járatán kapott szívrohamot magyar idő szerint hétfőn éjjel egy 10 éves magyar kislány, Dóri. Hiába próbálták, már nem lehetett megmenteni az életét. - számolt be az acnews.hu. Döbbenetes tragédia történt hétfőn éjszaka egy Los Angelesből Seattle-be tartó Delta Airlines repülőn:
Nem sokkal a felszállás után szívrohamot kapott egy 10 éves kislány, (K. Dóra) aki egy Amerikában élő magyar család egyetlen gyermeke volt és épp rokon látogatóba indult szüleivel Los Angelesből Seattle-be. A gép azonnal visszafordult, és kényszerleszállást hajtott végre, azonban a repülőtéren váró mentők már nem tudták megmenteni a kisgyermek életét, és még a helyszínen halottnak nyilvánították. A kislány ez előzetes orvosi vizsgálatok szerint olyan szívritmus zavarban szenvedett, amit a helyszínre kiérkező mentők sem tudtak ellátni.
A szülők nyilatkozata szerint a kislány szívét a repülés okozta sokk zavarhatta meg, noha korábban is repültek és nem fordult elő ilyesmi. - tették hozzá a gyászoló szülők. A légitársaság megerősítette a hírt, és közölték, igyekeznek az utasokat elszállítani Seattle-be. Bár a hatóságok kizárták az idegenkezűséget, elrendelték az ügy kivizsgálást. forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal