DRÁMAI HÍRT közölt Tóth Gabi! Sajnos beigazolódott a legnagyobb félelme, azonnal a kórházba kellett vigyék a kisbabáját, ahol sajnos megtörtént az elképzelhetetlen..


Tóth Gabi nem sejtette, hogy kislánya déli gyümölcsökre való allergiáját örökli. Hannarózát mégis az ügyeletre kellett vinni emiatt. Tóth Gabi elmondása szerint sokszor felerősödnek benne a félelmei és fóbiái, legfőképpen azonban attól tart, hogy gyermekével, Hannarózával történik valami.
Egy hétvégén azonban aggodalma beigazolódott, ugyanis kiderült, hogy Gabi egyik allergiáját örökölte a kislány, ami miatt egyből orvosi ügyeletre kellett sietniük. Hanni nem sokkal azután, hogy megevett pár, apró kockára vágott mangó darabot, elkezdett vörösödni, és nemsokára az egész kis testét egybefüggő apró piros pöttyök borították. Kis idő elteltével a szeme is bedagadt - írta a Család.hu oldalán az énekesnő.
A pánikhelyzet szerencsére gyorsan megoldódott és a kis Hannarózának másnapra kutya baja sem volt. Fura paradoxon, hogy miközben őt féltem a világon a legjobban, egyben ő tanít meg arra, hogy nem szabad, hogy a félelem irányítsa az életünket. Nem mondom, hogy nem kell még sokat fejlődnöm, de érzem, hogy jó úton vagyok, és ha majd adódik egy helyzet, a legjobban fogok cselekedni - tette hozzá írásában Gabi, szúrta ki a Tények.hu.

AKTUÁLIS:

Főoldal