DRÁMAI HÍR érkezett szombat estére! Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Kóbor Jánosról! Szörnyű hír érkezett!


Rossz hír: kórházba került Kóbor János – tudta meg a Blikk. Az Omega legendás frontembere a Blikk információja szerint pár napja már betegeskedett, programot is le kellett mondania, majd a felesége unszolására befeküdt egy klinikára. – Kedden kellett volna részt vennie egy televíziós felvételen, de szinte az utolsó pillanatban lemondta. Valószínűleg már nem érezte jól magát – erősítette meg a Blikknek Benkő Balázs, az Omega néhai billentyűsének, Benkő Lászlónak a fia. A hír nagyon aggasztja Kóbor zenésztársait és a legendás együttes rajongóit, akik egyként reménykednek abban, hogy nincs komoly baja a 78 éves énekesnek.
– Pár napja lett rosszul, és ugyan ő nem veszi komolyan az ilyesmit, nem retten meg egy kis betegségtől, de a felesége, Zsóka nem kockáztatott – mesélte lapunknak egy, a családhoz közel álló barát. – Azt mondta, nem szabad várni, azonnal kórházba vitte a férjét, akit bent is tartottak. Azt nem árulták el, mit találtak az orvosok, így nem csoda, hogy aggódnak a barátok a zenész egészsége miatt, ugyanis Kóbor korábban többször is hangot adott annak, hogy nem oltatja be magát koronavírus elleni vakcinával sem.
– Sosem oltatom be magam semmivel, az influenza elleni vakcinát sem kértem, és ezt sem fogom – nyilatkozta tavaly a Blikknek Kóbor, aki nem híve az oltásoknak, ám a járvány az elmúlt hetekben ismét felerősödött, a betegséggel kapcsolatos számok folyamatosan emelkednek, a fertőzés egyre gyorsabban terjed, a nyolcadik ikszet taposó zenész pedig a kora miatt fokozottan veszélyeztetettnek számít. A zenészvilág tehát ismét az egyik ikonjáért aggódik, hiszen még nincs egy éve, hogy egy másik közkedvelt, idős művész, Balázs Fecó is a súlyos betegség áldozata lett.
A Korál legendája – Kóborhoz hasonlóan – maga ment kórházba, mert rosszul érezte magát és aggódott a koronavírus miatt, ám hiába a gondos ápolás, az állapota folyamatosan romlott és a szervezete végül feladta a harcot. Kerestük Kóbort és a feleségét, Zsókát is, ám eddig nem értük utol őket. Molnár György, az Omega gitárosa azonban megerősítette lapunknak a hírt, miszerint Kóbort az elmúlt napokban kórházban ápolták, ám az állapota javult és már optimistán nyilatkozott a hazatéréséről.
– Rosszul volt, ezért bevitték. Csütörtökön beszéltem vele, akkor már bízott benne, hogy hamarosan otthon gyógyulhat tovább. A lényeg, nem temetünk senkit! – szögezte le az Elefánt becenevű zenész. Hír TV/ Blikk

AKTUÁLIS:

Főoldal