Visszavonul Orbán Viktor!? MEGDÖBBENTŐ információk szivárogtak ki!! EZ a politikus váltaná már 2022-ben Orbán Viktort a miniszterelnöki székben!! RÉSZLETEK:

Emlékezetes, Lázár János, egykori kancelláriaminiszter kurtán-furcsán távozott annak idején a kormányból, gyakorlatilag mintha visszavonult volna. Persze, maradt fideszes képviselő, illetve különböző feladatokat is kapott: így ő intézte a mezőhegyesi ménesbirtok ügyeit, a dohányzásellenes kampányt, vagy épp a rendrakási feladatokat a teniszszövetségnél. Ám feltűnően keveset lehetett látni Orbán Viktor társaságában az elmúlt években. Lázár János a legutóbbi parlamenti választás után vált meg a kormánytól. Akkor maga jelentette be, hogy lemond miniszteri posztjáról.
Ahogy akkor mondta, „a kormányon kívül is van élet”. Ez 2018 áprilisában volt, a kora tavaszi kampány idején azonban még nála aludt Orbán Viktor. Ő maga néha kritikus hangon beszélt a Fidesz politikájáról, s sokan valamiféle ellentétet sejtettek a miniszterelnök és közte. Lázár maga is beszélt arról egy 2020-as interjúban, hogy a Fidesznél elhitték a róla terjesztett szóbeszédet, miszerint a párt vezetésének átvételére készül. Most azonban hirtelen több közös felvétel is készült Lázár Jánosról és Orbán Viktorról. Először a minap, amikor afféle belpolitikai deus ex machinaként tűnt fel Orbán Viktor azon videójában, amelyben a kormányfő egri nyugdíjasok körében volt látható. Ekkor Lázár jelent meg, mint aki csak véletlenül sétál arra; a nyugdíjas nénik el voltak ájulva tőle, több szerepe azonban nem volt a videóban a korábbi kancelláriaminiszternek.
Aztán most a hétvégi süllős-sütögetős közös fénykép és poszt. A miniszterelnök és Lázár János őszinte felszabadultsággal tekintenek a kamerába a szabad tűzön, fémtárcsán sülő süllő mögül. Süllő Lázár módra – ez van a képre írva. A posztot Orbán Viktor tette ki, de Lázár János szintén megosztotta a közös fotót a saját oldalán. Kampányidőszakban nincsenek véletlenek, véletlen képek se. A képek alatti kommentszekciókban – ha a jókívánságokat, illetve az ellenérzelmű hozzászólásokat leszámítjuk – elég sok olyan van, amelyik Lázár János kormányba való visszatérését vízionálja.
Orbán Viktor oldalán:
Jó látni benneteket együtt……!
Az Orbán–Lázár páros biztosan verhetetlen…!
Kérjük vissza Lázár Jánost.
Lázár úr, nagyon hiányzik Pestről! Kérjük vissza!
Viszontláthatnánk már Lázár urat végre ! Szórakoztató volt a Kormányinfó vele!
Ó, de hiányzik a mindennapokból, Lázár úr!
Páratlan páros! 22-től remélhetőleg együtt folytatják…
Lelőjem a poént? Szerintem Lázár úr lesz a következő miniszterelnök, és Orbán úr Magyarország köztársasági elnöke!
Lázár Úr! Miniszterelnök Úr mellett van az Ön helye ! Régebben is írtam, hogy a kormányban látnánk szívesen.
És ehhez hasonlók…
És Lázár János oldalán:
Lázár úr a valaha legfelkészültebb miniszter volt!
A következő miniszterelnökünk.
Lázár Úr! Nagyon visszavonult. Ideje lenne „felépülni”!
Ez az! Remélem, lehet számítani jövőre Lázár úrra!
Ez biztos valami jót jelent – remélhetőleg Lázár János visszatérését.
Hoppá, ez vmit jelent! Bízom abban hogy visszajön a kormányba vmi neki való pozícióba! Ott lenne a helye!
Kérjük vissza Lázár Jánost az országos politikába!!!
Persze, mivel Hódmezővásárhely Márki-Zay Péter terepe, elképzelhető, hogy csak afféle megerősítő látogatás volt.
Azért a kommentekből látszik – nem csak a két politikus, de a történetet megosztó más oldalak kommentjei között is –, hogy sokan vannak, akik Lázár Jánost a kormányban szeretnék látni, sőt, akadnak, akik egyenesen a miniszterelnöki széket vizionálják neki. Forrás: Blikk

AKTUÁLIS:

Főoldal