SZENZÁCIÓS hír jött! Nyugdíjasok örvendjetek! HIVATALOS!!! Orbán Viktor bejelentette hogy a nyugdíjprémiumon felül ENNYI pénzt kapnak IDÉN AJÁNDÉKBA A NYUGDÍJASOK MAGYARORSZÁGON! ILYEN még nem volt:


"Szép számmal lesznek olyan nyugdíjasok, akik a 80 ezer forintos nyugdíjprémiumon felül a korrekcióval együtt százezer forint körüli egyszeri kiegészítést is kaphatnak." Nyolcvanezer forint lesz a nyugdíjprémium, amelyet novemberben fizetnek ki az érintetteknek - jelentette be a miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
Orbán Viktor kiemelte: 435 ezer ember a nyugdíjtörvény miatt ennél kevesebbet kapott volna, de a gazdaság teljesítményének köszönhetően a kormány mindenkinek ki tudja fizetni egységesen a 80 ezer forintos összeget. Mivel az infláció magasabb az év elején vártnál, és az infláció kompenzálásának csak a felét adták oda július elsejéig az időseknek, most az év második felére eső, a várakozásnál magasabb infláció miatt is korrigálni kell a nyugdíjakat - tette hozzá a kormányfő.
Közölte: ezért "szép számmal" lesznek olyan nyugdíjasok, akik a 80 ezer forintos nyugdíjprémiumon felül a korrekcióval együtt százezer forint körüli egyszeri kiegészítést is kaphatnak.

AKTUÁLIS:

Főoldal