A terhes anyukának nem adták át a helyet a trolin, pedig már a 9. hónapban volt! Amit tett ekkor, nem maradt komment nélkül!! - Szerintetek igaza volt?!

Az ember általában az első hét évben megtanulja az alapvető illemszabályokat otthon. Azokat, amelyek ugyan íratlan szabályok, de mégis úgy illik, hogy be kell tartani őket. Ha ezeket nem tanuljuk meg, később bunkó felnőtt válik belőlünk. Mindenki tudja azt, hogy a terhes nőnek illik átadni a helyet a tömegközlekedésen! Vagy mégsem?
Úgy tűnik az alábbi történetben sok bunkó ember gyűlt össze egy helyen. Ez a hölgy, aki már várandósságának a kilencedik hónapjában volt, nagyon sok kommentet kapott, amikor a történetét megosztotta a világhálón. Felszállt az autóbuszra, és bár láthatóan már nagyon szépen gömbölyödött a hasa, mégis senki nem akarta átadni neki a helyét. “Felültem a buszra, de senki nem akarta átadni a helyét a buszon. Vártam türelmesen, hátha megüresedik egy hely, de nem így történt.
Ekkor megkérdetem valakit, hogy nem adná át nekem a helyét… -Elnézést, leülhetnék?-Tessék?-Nagyon szépen kérem, engedje, hogy üljek le.-Miért?-Mert olyan helyen ül, ahol “tilos” lenne, és a fent jelző táblákra mutattam. Ezeken a hajlott hátú öreg, és egy nő gyerekkel a karján volt látható. Le szeretnék ülni.-Nem úgy tűnik, mintha öreg lenne, és gyereket sem tart a karján.-Feltételezem, hogy a gyerek a hasamban van. És jelen pillanatban a kiskrapek nagyon azt akarja, hogy üljünk le.Teljes homály…mintha nem értené, vagy nem érdekelné, hogy miről beszélek. Álltam mellette egy darabig, és néztem, maximum 45 éves volt. -Megkapta a nyugdíjat ebben a hónapban?-kérdezetem.-Mit? Úgy tűnik, maga megbolondult. -Ha nem kapott nyugdíjat, akkor minden bizonnyal nem öreg.
Akkor, hogy itt üljön, egyetlen feltételnek kell megfelelnie, hogy egy gyerek legyen az ölében. A következő 30 percben úgy fogom szeretni, mint az anyámat, mondtam, és leültem az ölébe. Ez a cselekedetem a legtöbb emberben hihetetlen döbbenetet, és felháborodást váltott ki. Úgy tűnt, senki nem érezte úgy, hogy márpedig jogosan cselekedtem.”tudasfaja.com

AKTUÁLIS:

Főoldal