SÚLYOS VÁLTOZÁS JÖN! Döntött a kormány! ETTŐL a dátumtól kezdve megváltoztatják a sírhelyek megváltását, parcellák megváltását, újraváltását MINDEN TEMETŐBEN! Ez MINDEN családot érint! - EZEK a változások jönnek:

Figyelem: változás jön a sírhelyek, parcellák megváltásánál. Ezt tervezi a miniszter: Elképesztő bejelentéssel állt elő Lázár János! Hatalmas és mindenki számára nagyon nagyon előnyös változást fog javasolni a sírhelyeknél!Minden családot érint, és komoly költséget jelent a sírhelyek megváltása.
Lázár János azt mondta, hogy megszületni és meghalni a legdrágább ma Magyarországon. Jelenleg a költséges temetés és sírhely-megváltás után 25 év elteltével újabb sírhely-megváltásra kötelezik az örökösöket.Ha nem váltják meg újra az örökösök a sírhelyet, akkor azt felszámolják. Ez kegyeleti okokból igen aggályos.
A legtöbb ember lelkiismerete ezt nem hagyja, és pont erre játszanak a temetők üzemeltetői. Lázár János azt szeretné elérni, hogy a jövőben (vélhetően 2023. Januárjától) szüntessék meg ezt a rendszert, és az egyszer megváltott sírhelyért ne kérjen újra pénzt a temető fenntartója.Ez az intézkedés jórészt az egyházakat sújtja, ezért a kormány kifizeti nekik a hiányzó összeget. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal