Palik ismét átverte az egész országot? Ő Palik László LEGÚJABB SZERELME! EZT nem hisszük el, hogy pont Ő: (FRISS FOTÓK! )


Közel két évtizede ismeri új kedvesét Palik László, kapcsolatukra pedig a Blikk információi szerint már a műsorvezető külön élő felesége, Marsi Anikó is az áldását adta. Az Exatlon Hungary műsorvezetőjének új barátnője van, egy ügyvédnő: úgy tűnik, egyre komolyabb a dolog, Palik ugyanis már a barátai előtt is vállalta új szerelmét – írta meg a Story.
Olyannyira, hogy már az iskolához is együtt mennek gyermekeikért, hiszen a srácok egy suliba járnak; erről olvasó-riporterünk is megbizonyosodhatott, amikor lencsevégre kapta őket, amint a műsorvezető autójával megérkeztek tegnap – szemfülességéért jár neki a 10 ezer forint. – Laci és Petra közel húsz éve a sportos életmódjuknak köszönhetően ismerkedtek meg, hiszen mind a ketten aktívan edzenek, futnak. Ám akkor teljesen más szakaszban járt az életük – tudtuk meg informátorunktól.
Egy másik ismerős arról is beszámolt, hogy a nő erős, határozott, karakán jellem, talán ez az erő keltette fel Palik figyelmét is. – Az egyik legismertebb sztárügyvéd irodájában tanulta a szakmát. Igaz, egykori mentora általában büntetőügyeket vállal, míg Laci párja – amióta önállósodott – elsősorban ingatlanjogi ügyekkel, családjoggal, társasági joggal, cégek állandó képviseletével foglalkozik. Szintén egy hatalmas magánéleti változás kellős közepén van, éppen válófélben van kisfia apjától. A srác egyébként ugyanabba a suliba jár, ahova Palik fiai – árulta el az ismerős.


Ahogy a Blikk júniusban elsőként megírta, a televíziósok házassága 16 év után futott zátonyra, ám nem sokkal később kiderült, Marsi Anikóra újra rátalált a boldogság, Gábor és a Tények műsorvezetője már együtt is élnek. Palik és Marsi sem reagáltak a megkeresésünkre, az ismerősök szerint azonban mindenki jól érzi magát a kialakult helyzetben. – Anikó ismeri Petrát, sőt, kedveli is. Fontos neki, hogy ki van Laci mellett, mert bár a házasságuk tönkrement, a fiaik összekötik őket. Ha Laci boldog, ő is boldog – mondta lapunknak Anikó egyik ismerőse, aki szerint annak ellenére, hogy mindkettejükre rátalált az új szerelem, a válás továbbra sem került szóba közöttük. Palik László kedveséről képek lentebb tekinthetőek meg: