KERESIK ezeket az euro érméket!!! A HÍR IGAZ: Ha van ILYEN euro vagy eurocent érmétek, akkor most 5-6 ezer eurót kaphattok érte!! Több tízezer darab van a lakosságnál!! Érdemes átnézned őket! Mutatjuk, HOL és HOGY tudod beváltani az érméket! EZEKET az érméket keressétek:


Lehet, hogy Önnek van 2 euro-s érméje, ami sokkal többet ér, mint a névértéke. Korlátozott számban lettek kibocsátva valamilyen évforduló alkalmából. Vagy esetleg a pénzverésnél keletkezett valamilyen hiba. Az évek múlásával ezeknek az érméknek az értéke egyre csak növekszik és a világ érmegyűjtői ezekre vadásznak. Hasonlítsa össze a felsorolásban lévő érméket a sajátjaival – lehet, hogy szerencséje lesz és rátalál egyre közülük! Kérjük az alábbi információkat adja tovább másoknak is, sosem lehet tudni, kinél lapulnak ezek az érmék! Mutatjuk:
Német 2 euró:
Ezek a 2008-ban kibocsájtott érmék hibásak: a 15 Európai uniós országot határok nélkül ábrázolják. Mindösszesen 30000 darabot bocsátottak ki belőle. A gyűjtök körében nagy a kereslet utánuk.

Spanyol 2 euró:
Spanyol 2 eurós emlékérme. Az euró kibocsátásának a 10 évfordulójára készült, a csillagok aszimmetrikusan vannak elhelyezve. A kibocsátott 8 millió érme közül, kb. 70 és 100 ezer érme kerülhetett ki hibásan.
Vatikáni 2 euró:
A Vatikán állam megalakulásának 75. évfordulójára lett kibocsátva 2004-ben. Mindösszesen csak 85 ezer darab készült belőle. A gyűjtők szerint egy érme értéke 100 euró körül lehet.

Finn 2 euró:
Az érme 2004-ben lett kibocsátva az EU bővítésekor. Ezen érmék darabja kb. 60 euró. Azért ennyire alacsony az áruk, mert több mint 1 millió példány lett kibocsátva belőlük.
2 euró, Grace Kelly emlékére:
Ez az érme 2007-ben került forgalomba, az értéke 600 és 1000 euró közt mozog. Csak 20 ezer darab készült belőle.

San Marino 2 euró:
Az érmék beváltásának pontos módjáról, ERRE a linkre kattintva érdeklődhet!