Országos botrány! Császármetszés közben OLYAN csúnyán megvágta a születendő babát Ebben a magyar kórházban a szülész orvos, hogy a kisbaba örökre.. A műtét végén amit mondott a zokogó anyukának, az több mint felháborító: “Nem kellett volna annyit.." NÉZZÉK!! Sajnos ÍGY néz ki most a kis csöppség:


H. Zsanett egy budapesten élő fiatal magyar anyuka, aki alig várta már születendő gyermeke érkezését, hogy végre a karjaiba vehesse a gyermeket. Az eset az egyik legnagyobb budapesti kórházban történt, még szeptember közepén. A fiatal édesanya nagyon haragszik az orvosra, de a kórház és az orvos nevét jogi aggályok miatt (még) nem tette közzé.
A császármetszés azonban nem teljesen úgy alakult, ahogyan azt a legtöbben gondolnák, vagy tervezték volna, az orvos ugyanis a sebészi késsel megvágta a gyerek arcát. A fiatal nő számára az egészségi állapota miatt a császármetszés tűnt a legbiztonságosabbnak, ezért hát így történt az emlékezetes pillanat. Az anyuka csak később vette észre a baba arcán az elég mély heget, amiről utóbb kiderült, hogy az orvos okozta a császármetszés közben.
A fiatal nő azonnal megkereste az orvost, aki minderre csak annyit válaszolt félvállról, "hogy nem így történt volna a műtét, ha a gyerek nem izeg-mozog annyit." Jelenleg folyik az anyuka által indított per az orvos ellen. Forrás: Blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal