Mély fájdalommal tudatjuk a hírt: Hiába várja haza a családja! Egy felelőtlen Bolgár kamionos gázolta halálra a 45 éves magyar nagy családos férfit Lébénynél, miután.. SZÖRNYŰ, ami történt: KÉPEK A BALESET HELYSZÍNÉRŐL:


Egy bolgár kamionos az előjelzéseket nem vette figyelembe és szinte fékezés nélkül csapódott bele a szakemberek által kiépített terelésbe. “Ma reggel a lébényi mérnökségünk egyik kiváló szakemberét veszítettük el egy munkaterületre becsapódó jármű miatt” – közölte a Magyar Közút Facebook-oldalán a tragikus hírt.
Beszámolójuk szerint a szakemberek az M1-es autópálya lébényi szakaszán, a 146-os kilométerszelvény térségében építettek ki egy terelést, a munkaterületet ütközési energiaelnyelő modullal felszerelt több tíz tonnás teherautóval biztosították. Ám egy bolgár kamionos az előjelzéseket nem vette figyelembe és szinte fékezés nélkül akkora erővel csapódott az energiaelnyelővel szerelt gépnek, hogy azt az oldalára borította és betolta a munkaterületre.
Sajnos a balesetben a teherautó előtt lévő brigádszállító járműnél tartózkodó egyik dolgozó a gép alá szorult, és életét a kiérkező mentők sem tudták már megmenteni. “Társaságunk saját halottjának tekinti az elhunyt szakembert és minden segítséget megadunk családjának, hozzátartozóinak ebben a rendkívüli helyzetben. Valamennyi dolgozónk nevében ezúton szeretnénk kifejezni őszinte részvétünket az elhunyt kollégánk családjának, hozzátartozóinak és barátainak, osztozunk fájdalmukban. A mindössze 45 éves munkatársunk fontos tagja volt cégünknek, kiváló kolléga és elismert szakembere volt a lébényi csapatunknak. Nyugodjék békében! Emléke szívünkben tovább él!” – búcsúzott a közútkezelő a tragikus hirtelenséggel elhunyt férfitől. A tragédia Lébénynél történt /Fotó: police.hu

A kamionos szinte fékezés nélkül akkora erővel csapódott az energiaelnyelővel szerelt gépnek, hogy azt az oldalára borította és betolta a munkaterületre /Fotó: police.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal