Olyan Brutálisan megverte biológia tanárnőjét EZ a kilencedikes diák, hogy eltörött három bordája és a szegycsontja is.. DE az igazi borzalom csak utána következett! ITT vannak a pontos részletek: - Mit érdemel az ilyen "gyerek"??!

Eredetileg a 47 éves pedagógust gyanúsították bántalmazással, majd kiderült az igazság. Csütörtökön tette közzé egy Máramaros megyei portál a hírt, miszerint a George Bariţiu Műszaki Kollégium egyik tanára bántalmazhatott egy kilencedikes diákot.
v A román rendőrség megerősítette a helyi sajtónak az iskolában történt incidenst, részleteket azonban nem közölt. Péntekre kiderült, hogy valójában nem a biológia tanárnő bántalmazta a diákot, hanem éppen fordítva történt. Minden azzal kezdődött, hogy a diák elkérezkedett az óráról arra hivatkozva, hogy ingázik.
A pedagógus ellenőrizte az ingázók listáját, de nem szerepelt rajta, ezért nem engedte el. A fiú ekkor vált agresszívvá, és többször is ököllel megütötte a tanőrnőt. A rámért ütések miatt eltörött három bordája és a szegycsontja is, ahogy az orvosi látlelet is igazolja. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal