ITT a pontos időpont! Ekkor nézhetjük élő közvetítésben Berki Mazsi szülését! ENNYIBE FOG KERÜLNI:

Elárulta Krisztián. Már csak egy hónap van hátra Berki Mazsi terhességéből – derül ki a férje bejegyzéséből. “Ma a kislányomtól és szerelemtől egy tököt kaptam, hogy egy napig átélhessem, milyen is azon nőknek, akik a testüket adják egy új születendő kis ember életérért. Minden elismerésem az anyáké, hiszen ekkora áldozatra csak ti, nők vagytok képesek.
Négy hét múlva érkezik a legkisebb Berki. Minden férfi nevében szeretném megköszönni nektek, anyukák” – üzente Berki Krisztián, aki korábban azt is elárulta, hogy élőben szeretnék közvetíteni a szülést. ,A szerelem gyümölcse a legnemesebb, a legősibb érzés: életet alkot.” Őszintén mesélünk a @hotmagazin -ban azoknak akik kíváncsiak ránk és azoknak is, akik csak azért olvassák, hogy megbotránkozzanak.
Hisz manapság ez már divattá vált. Beleszólni és megmondani másoknak, hogy is kéne élni az életet. Élj úgy, ahogy jól esik, élj boldogan és élj úgy minden nap , mintha az az utolsó volna! Mutasd meg vagy ne mutasd, de ne engedd , hogy bárki befolyásoljon! Mert ez a Te életed! Csodásan éreztem magam a fotózáson, az esküvőnk után az egyik leghittebb és legbensőségesebb fotózásunk volt így kettesben, de már három szív dobbanásával ❤️ forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal