"Nekem ez a gyerek nem kell" - A kórházban hagyta magára a vakon született kisfiát EZ a szentesi anyuka. Ám legmegdöbbentőbb dolog csak utána következett! - Az orvosok is csak tehetetlenül néztek:


"Nekem ez a gyerek nem kell" - A kórházban hagyta magára a vakon született kisfiát Ez a szentesi anyuka. Ám legmegdöbbentőbb dolog csak utána következett be: - Az orvosok is csak tehetetlenül néztek.. A kis Alexander gyönyörű baba, de sajnos van egy veleszületett rendellenessége: nem fejlődtek ki a szemei. Összesen három ilyen esetet regisztráltak az egész világon.
Minden más tekintetben tökéletesen egészséges a kis Alexander, az anyukájának mégsem kellett ritka betegsége miatt, mert elmondása szerint "elriasztotta őt" megjelenése, és az, hogy kisfia vakon született, hisz ő nem ilyen gyermeket akart magának." - számolt be az édesanya. A sors mégsem hagyta magára a kisfiút, mert ugyan édesanyja lemondott róla, hamarosan sorban álltak a családok, hogy adoptálhassák a csöppséget.
Ez idén októberben  sikerült is egy kedves családnak, így a karácsonyi ünnepeket már új családjával tudta tölteni a kis Alexander. - Önök mit gondolnak, mégis milyen "anya" az olyan, aki külső megjelenése miatt mond le egy szem gyermekéről? Szomorú milyen világot élünk.. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal