ITT A rettenetes diagnózis! A hír sajnos IGAZ: Gáspár Győző gyógyíthatatlan beteg! KIDERÜLT: Nagy baj van, az orvosok sem tudnak segíteni rajta..


Borzasztó dráma a Gáspár családban! Nagyon nagy baj! GYŐZŐN már az orvosok sem tudnak segíteni – a végét járja. Bajban van Gáspár Győző! Már az orvosok sem tudnak rajta segíteni! Nagyon megviselte az elmúlt időszak a magyar sztárt, a szervezete teljesen kikészült.
Nagy baj­ban van Gás­pár Győző: Se­gít­sé­get kér!Gás­pár Győ­zőt meg­vi­selte az el­múlt idő­szak, a szer­ve­zete is se­gít­sé­gért kiált.-írja a https://ripost.hu/ Alighanem a NAV-os ügye csak ront az állapotán. Nemrég ugyanis árverezésre bocsátották a lefoglalt családi aranyat. “Nagyon a végét járom, valaki segítsen! Kiújult a pánikbetegségem, állandóan szorongok és mindentől félek.
Van orvosom, aki eddig próbált segíteni, de egy idő után újra előjönnek a problémák, nem tudom, hogy mit kéne tennem, mert a gyógyszerek sem hatásosak” - mondta kétségbeesetten Győző-írja a https://ripost.hu/

AKTUÁLIS:

Főoldal