MOST jött a SÚLYOS bejelentés! OLTATLANOK FIGYELEM! Amit most jelentettek be abban NINCS KÖSZÖNET! Sajnos NAGY Bajban vagytok! Mégpedig EZÉRT: - FONTOS!!


MOST jött a SÚLYOS bejelentés! OLTATLANOK FIGYELEM! Amit most jelentettek be abban NINCS KÖSZÖNET! Sajnos NAGY Bajban vagytok! Mégpedig EZÉRT: - FONTOS!! Merkely Béla szerint a koronavírus következő hulláma nem olyan lesz, mint az előzőek voltak. Azt is elárulta, gyakorlatilag minden oltatlan elkapja majd a betegséget.
A koronavírus újabb hullámának görbéje Merkely Béla szerint nem olyan lesz, mint az előzőek voltak. "Nem egy második-harmadik hullám típusú görbét fogunk látni, hanem egy elnyújtott, laposan emelkedő görbét. A delta vírusvariáns rendkívüli fertőzőképes, és meg fogja találni azokat a személyeket, akik nincsenek beoltva" - árulta el az InfoStarnak.
Dr. Merkely Béla az újabb hullámról beszélt: Hiába magas az átoltottság, és az átfertőzöttség mértéke, nyájimmunitás nem érhető el. "Gyakorlatilag minden oltatlan el fogja kapni ezt a betegséget" - tette hozzá. Forrás: infostart