MOST jött a drámai hír! A TV2 élő műsorában követett el öngyilkosságot a népszerű magyar orvos! ITT a felvétel! Addig nézd meg, amíg le nem törlik! (Videó!)


TV2 élő műsorában követett el öngyilkossági kísérletet a népszerű magyar orvos! Dr. Novák Hunor élő adásban vett be egy egész doboz homeopátiás altatót. Nincs bizonyíték a gyógyító hatásaira, ezért nem számít tudománynak a homeopátia - így határozott az Európai Akadémiák Tudományos Tanácsadó Testülete. A témában dr. Gelléri Julianna, homeopata és dr. Novák Hunor ütköztették véleményeiket.
˝Most élőben fogom elveszíteni a homeopátiás szüzességemet˝- mondta Novák Hunor, majd miután felhívta a nézők figyelmét, hogy az egyik legerősebb altató és nyugtatónak számító homeopátiás gyógykészítmény használati útmutatója szerint tilos napi néhány szemnél többet elfogyasztani, bevette egy egész doboz tartalmát. Mindenkit figyelmeztetett:
˝Senki ne csinálja utánam˝. Ezzel az akcióval arra akarta felhívni a figyelmet, hogy a pirulák semmilyen hatóanyagot nem tartalmaznak szerinte. Az orvos a számolt be tapasztalatairól: “Ma élő adásban követtem el öngyilkossági kísérletet: százszoros dózisban vettem be a legerősebb homeopátiás altatót. Egyelőre várom a halált. Állapotomról itt Facebook-oldalamon majd beszámolok.”

AKTUÁLIS:

Főoldal