MOST JELENTETTÉK BE! ERRE KÉSZÜLJ NOVEMBERBEN! ILYEN LESZ a 4. hullám! EZEKRE A KORLÁTOZÁSOKRA, SZIGORÍTÁSOKRA KELL KÉSZÜLNI ŐSZTŐL, AZ OLTATLANOK KÜLÖNÖSEN FIGYELJENEK:


Merkely Béla rektor szerint nemsokára (október vége - november eleje felé) indulhat be igazán a negyedik hullám. Lenne még idő beoltani azt a hárommillió magyart, akit eddig még nem sikerült meggyőzni.
"Arra számítok, hogy olyan negyedik hullám, amelyhez restriktív intézkedésekre lesz szükség, nem lesz, de ez bármikor változhat, a számoktól is sok minden függ." mondta a Semmelweis Egyetem rektora a köztévé reggeli műsorában. Merkely Béla szerint nyilvánvaló, hogy szinte kizárólag csak azok lehetnek érintettek, akik nincsenek még beoltva, írja a 444.hu.
Sajnos relatíve sokan vannak még mindig a 60 év fölötti korosztályban, akik még az első oltást sem vették fel. Ez lenne pedig a legfontosabb, tette hozzá. A rektor szerint ugyan nemsokára jobban beindul  a negyedik hullám, de lenne még idő beoltani azt a hárommillió magyart, akit eddig még nem sikerült meggyőzni. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal