Most érkezett a DRÁMAI hír Gáspár Győzőről! „Hívd fel Evelint és Virágot, hogy apukájuk nagyon beteg!” Sírta el magát Győzike! SZÖRNYŰ ami vele történt:


Az ismert showman, Győzike reggelizés közben szenvedett kisebb balesetet. Beütötte a szemét. Gáspár Győző rosszul viseli a betegségeket, sérüléseket. Bea asszony meg is jegyezte, hogy inkább idősek otthonába küldi őt, ha a jövőben is így folytatja. Ez persze Győzinek nagyon rosszul esett. Történt, hogy Győzike kisebb balesetet szenvedett reggelizés közben, megütötte a szemét a tányérral.
Győzike már a lányait is fel akarta hívatni, hogy elbúcsúzzon tőlük (Fotó: LifeTV). „Nem kérek semmit az Istentől, csak azt, hogy inkább én haljak meg előbb, mint te. Én nem kínlódok veled, benyomlak az otthonba. Ilyen nincs, valami egy kicsit odaesik a szemedbe, azt így síratod-e, meg vigyelek be az ügyeletre. Embereld már meg magad” – mondta neki Bea asszony. „Fáj a szemem nagyon. Hívd fel Evelint és Virágot, hogy apukájuk nagyon beteg” – sírta el magát a showman. Az esetről videófelvétel is készült, amit alább tekinthet meg:

AKTUÁLIS:

Főoldal