Milyen "anya" az ilyen? EZ a nő hagyta magára újszülöttjét a fonyódi buszmegállóban. Most megszólalt az emberölés kísérletével gyanúsított nő. OLYAT mondott, ami még a rendőröknél is keverte a biztosítékot! FIGYELJÉK milyen büntetést kaphat:


Ahogy arról korábban a Bors is beszámolt, egy fonyódi buszmegállóban mindössze egy takaróba és egy törölközőbe csavarva, teljesen elhagyatottan talált rá egy csecsemőre egy kutyát sétáltató pár vasárnap délután. Az újszülött kislány az életét egy lakossági bejelentésnek, a somogyi rendőrök gyors közbelépésének, és a mentők szakszerű ellátásának köszönheti. AZ ANYA MOST VALLOMÁST TETT: ELMONDTA, MIÉRT HAGYTA SORSÁRA A KICSIT.
L. Marianna vasárnap egyedül, minden segítség nélkül hozta világra gyermekét, majd autóba ült, és egy fonyódi buszmegállóban hagyta az újszülöttet. A Blikk úgy tudja, hogy a rendőrök a közeli kameraképek alapján figyeltek fel az autóra, így jutottak el a nőhöz. Elfogni nem sikerült, mert addigra a fiával visszautazott Ausztriába, ám végül szerdán adta fel magát a rendőrségen. A lap úgy tudja, az anya vallomásában arról is beszélt, hogy azért a buszmegállóban hagyta a gyermekét, mert úgy gondolta, hogy ott nagyobb eséllyel találhatnak rá, és neki egyáltalán nem kellet a gyerek.
MÁR NEVET IS KAPOTT A KISLÁNY: L. Marianna nem tudta, mit kezdjen a babával, ezért titkolta el a terhességét mindenki elől. Tettéért akár életfogytiglani börtönre is ítélhetik. A lap információi szerint az egészséges gyermek a Nóra nevet kapta a kórházban. Forrás: Blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal