MOST érkezett a DRÁMAI hír Gálvölgyi Jánosról! SOKKBAN az ország! Gyertyát is gyújtottak. Értetlenül állnak a rajongók, minden olyan gyorsan történt..! Rengetegen küldik most jókívánságaikat a családnak!!


1 perce érkezett a hír Gálvölgyi Jánosról! Gyertyát is gyújtottak. Rengetegen küldik most jókívánságaikat. Ma ünnepli a 73. születésnapját Gálvölgyi János, aki a rá jellemző vidámsággal mesélt blikknek az elmúlt időszakról, munkáról, pihenésről, karanténkilókról és arról, mi tölti ki az estéit a színház helyett,írj a blikk.hu. Hogyan ünnepli a születésnapját? Még nem tudom, nem én szoktam szervezni ezeket az összejöveteleket.
Igazából olyan nagy ünneplésre nincs ok, örülünk, hogy megértük. Ha fiatalodnék, azt megünnepelném, de az öregedést nem érdemes. Persze, csoda, hogy ezt is megéltem, főleg, hogy milyen sok pályatárs ment el az utóbbi időben. Elgondolkodik ilyenkor az elmúláson is? Persze,
Bár amikor 50 éves lettem, egy ismerősöm pedig azt találta mondani, hogy még egyszer ennyit, akkor lehülyéztem. Bármikor történhet bármi, és az ember nem nagyon lát százéves embereket szaladgálni az utcán. Ezért döntött úgy néhány éve, hogy felajánlja a szerveit? Igen, bár nem tudom, mire használhatók még ennyi idősen a szerveim, de ezt nagyon fontos dolognak tartom.

AKTUÁLIS:

Főoldal