Ez nagyon durva és vérlázító is! NEM fogod elhinni, hogy MENNYIT keres Berki Krisztián 1 hónap alatt! ITT a pontos összeg: Hát sokmindenre fel voltunk készülve, de ERRE NEM!


Ez nagyon durva és vérlázító is! NEM fogod elhinni, hogy MENNYIT keres Berki Krisztián 1 hónap alatt! ITT a pontos összeg: Hát sokmindenre fel voltunk készülve, de ERRE NEM! Budapest – Vajon mennyit szakítanak a szórakoztatóiparból a legjobban megbecsült magyar tévések? -írja a Blikk. Úgy olvasd ezeket a számokat, hogy 2020-as adatok!!!
Azóta valószínűleg ennél jóval több pénzről van szó! Berki Krisztián: – hozzávetőleg 39 millió! Ha nem is túl régóta, de Berki Krisztián követi őket a rangsorban. Az Édes élet ugyan lekerült a képernyőről, Berki azonban nem marad hoppon. Az egykori Fradi-vezér az Éden Hotelben folytatja televíziós karrierjét műsorvezetőként, a bevételi oldalon így nem kell változásra számítania.
Úgy tudjuk, ezért is megkapja a havi 3 milliót a TV2-től, amit eddig. A FEM3-as fizetésével – ott reggeli magazinműsort vezet – együtt hozzávetőleg évi 39 milliót kaszál, és ehhez jönnek még hozzá az egyéb cégeinek a bevételei, valamint az instagram reklámok, amivel a lista negyedik helyét szerezte meg, ami dicséretes, hiszen ő viszonylag új arcnak számít.

AKTUÁLIS:

Főoldal