MÉSZÁROS LŐRINC MEGSZÓLALT A KÖTELEZŐ OLTÁSOKRÓL! OLYAT MONDOTT, AMI MOST AZ EGÉSZ ORSZÁGOT DURVÁN MEGOSZTJA!! FIGYELJÉK:


Hallatta a hangját a nemzet gázszerelője. Számos céget megkeresett a máédia Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki, a Kormányinfón tett bejelentésével kapcsolatban, mely szerint a munkáltatók oltásra kötelezhetik dolgozóikat. Az biztos, hogy az állam mint munkaadó így tesz majd, az önkormányzatoknál pedig a polgármester dönthet az oltás előírásáról.
A telex.hu-nak a Mészáros Lőrinc cégeit összefogó Mészáros Csoport a közölte: Nem teszi kötelezővé az oltást. Hozzátették: „a csaknem huszonötezer munkavállalót foglalkoztató Mészáros Csoport egyelőre nem tervezi, hogy kötelezővé teszi dolgozói számára a koronavírus elleni védőoltást.
A cégcsoporthoz tartozó vállalatok – ahogy eddig is – bíznak munkavállalóik felelősségteljes döntésében, hiszen a járvány megfékezése közös érdekünk. Ugyanakkor, az előző három hullámhoz hasonlóan a cégcsoport most is minden óvintézkedést megtesz dolgozói és partnerei érdekében”– írták. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal