GYÁSZ: Felfoghatatlan TRAGÉDIA! Meghalt Oszter Sándor! ÚJ fejlemények! Megszólaltak az orvosok! KIDERÜLT! EZ a tragikus dolog okozta a színész halálát:


GYÁSZ: Felfoghatatlan TRAGÉDIA! Meghalt Oszter Sándor! ÚJ fejlemények! Megszólaltak az orvosok! KIDERÜLT! EZ a tragikus dolog okozta a színész halálát: Szívinfarktusban meghalt Oszter Sándor Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész. A színészlegenda halálát felesége, Donatella Failoni közölte megtörten közösségi oldalán: “Ma kilenckor meghalt a férjem szívinfarktusban, vége az életemnek.” - ezzel a mondattal tudatta az országgal a szomorú hírt.
Oszter Sándor 73 éves volt. Lánya, Alexandra és felesége, Donatella Failoni gyászolja. Oszter Sándor a Rózsa Sándor című filmben nyújtott alakítása után vált ismertté. 1971-től a Vígszínházban, 1978–1989 között a Nemzeti Színházban játszott. Szabadúszóként folytatta, majd ismét a Nemzeti Színház tagja volt.
2008-ban a Békéscsabai Jókai Színház színésze. Gazdag színházi pályája mellettolyan filmekben játszott, mint a 80 huszár, Kopjások, Jób lázadása, Napló gyermekeimnek, Argo és A Viszkis. Cikkünk frissül. Forrás: Blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal