Hoppá! Most már nem titok! Megmutatta terhes pocakját GÁSPÁR Evelin?! Nem titkolózik tovább! Megszólalt a kisbabájáról! DE sajnos több, mint Szomorú amit mondott! Gáspár Győző összeroppant, amikor meghallotta EZT borzalmas hírt:


Győzike kibukott azon, hogy az immár felnőtt lánya ezt nyilatkozza. Az alakjáért keményen megdolgozó Gáspár Evelin nem sokat kertelt, és elmondta egy interjúban, hogy mivel félti a hosszú évek kínlódásával elért eredményt, nem akar gyereket. – A mai világban hülye lennék szülni. A fogyásomon és az alakomon dolgozom évek óta, a szüléstől romba dőlne a testem, ráadásul mentálisan sem érzem magam késznek.
Nem akarom a testem és az időmet feláldozni. – mondta sokak megdöbbenésére Győzike nagyobbik lánya, aki még azt is hozzátette: elszomorítónak tartja, hogy a fiatal nők az Instagram-oldalukon mutogatják a tökéletes babakocsis képeket, közben viszont nem foglalkoznak a gyerekeikkel. Győző egyre inkább kiakad Evelin megnyilvánulásán. Bár a nagyobbik lánya már évekkel ezelőtt is kijelentette a televízióban, hogy nem szereti a gyerekeket, és nem is akar sajátot, akkor az apja ezt a kamaszkornak tudta be.
Dehogy már az immár felnőtt lánya is ezt nyilatkozza, ezen kibukott. – Én imádom a gyerekeket, és alig várom, hogy nagypapa lehessek – reagált a showman. – A romáknál már ennyi idős korban, amiben Evelin is van, ott rohangál egy-két gyerek az anyjuk szoknyája körül. Evelin pedig nemhogy most, de a jövőben sem akar nekem unokát szülni!
Csak abban tudok bízni, hogy két-három év múlva már ő is rájön, hogy gyerek nélkül nem élet az élet, és jöhet végre az unokám. De ha mégis kitart az elképzelése mellett, azt is megértem. A mai világban gyereket szülni nagy bátorság! Ha mégsem szül a lányom, legfeljebb majd örökbefogad egyet…Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal