EZ nagyon durva: Mutatjuk mi történt Mészáros Lőrinc volt feleségével, miután Várkonyi Andrea megérkezett a családba.. EZT álmainkban sem mertük volna gondolni:


Már nem Kelemen Beatrix Csilla az ügyvezetője az Alcsútdobozi Arborétumot is üzemeltető és ott esküvőket is szervező cégnek. Mészáros Lőrinc újranősülése előtt kellett távoznia. Már csak két cégben maradt tulajdonosi vagy vezetői érdekeltsége Kelemen Beatrix Csillának, Mészáros Lőrinc volt feleségének, ugyanis augusztus 23-a óta már nem ő az ügyvezetője a Puskás Akadémia Sport Hotel Nonprofit Kft.-nek sem.
Így jelenleg a Life TV mögött álló Media Vivantis Kft. tulajdonosa és igazgatósági elnöke, valamint a rendezvényszervezéssel foglalkozó Talentis Event and Marketing Kft. ügyvezetője. Az alcsútdobozi Puskás Akadémia Sport Hotel Kft. éléről való augusztus végi távozása azért is érdekes, mert ez a cég üzemelteti az Alcsútdobozi Arborétumot is. Szeptember 24-én pedig az arborétum volt a helyszíne Mészáros Lőrinc felcsúti vállalkozó és Várkonyi Andrea esküvőjének. Tehát mindössze egy hónapon múlt, hogy ezen a napon ne Mészáros Lőrinc volt felesége legyen az ügyvezetője az esküvő helyszínéül szolgáló arborétumnak.
Maga a Puskás Akadémia Sport Hotel Kft. az elmúlt években folyamatosan gyarapodott, a 2016-os 146 millió forintos forgalomról 2020-ra eljutottak a 280 millió forintos szintig, a cég nyeresége pedig tavaly 16,3 millió forint volt, miközben az államtól 11,2 millió forint bértámogatást kaptak. A társaság tulajdonosa egyébként a Mészáros Lőrinc által elnökölt “A Felcsúti Utánpótlás-neveléséért Alapítvány”. Kelemen Beatrix Csilla utódja Czene Ferenc lett, aki a Mészáros Gasztro Kft. ügyvezetője is. Álomesküvő álomszép környezetben! Ha szeretnéd a nagy napot igazán felejthetetlenné tenni, válassz minket és mi biztosítjuk szebbnél szebb helyszíneinket, profi csapatunkat és remek ízeinket!
Gyönyörű helyszínt biztosítunk egyházi vagy polgári szertartás lebonyolításához, melyhez akár a lovas hintós szolgáltatásunkat is igénybe veheted – olvasható a Puskás Sport Hotel oldalán. Szolgáltatásaik pedig:
Lovashintó szolgáltatás
Egyházi szertartás a varázslatos Alcsútdobozi Arborétum kápolnájában akár helyszíni vendégvárással
Polgári szertartás hotelünk gyönyörű tóteraszán
Esküvői vacsora tálszervizes vagy svédasztalos formában
A cég főtevékenysége amúgy az éttermi vendéglátás, de az étterem felújítási munkálatok miatt október 4-én bezárt. Az újranyitás időpontja még bizonytalan, de az étterem közleménye szerint abban reménykednek, hogy 2022 nyár elején már fogadhatnak vendégeket. Miközben Kelemen Beatrix Csilla céges érdekeltségei folyamatosan fogynak, Mészáros Lőrinc új feleségének szaporodnak a teendői az üzleti világban.
Lapunk írta meg, hogy augusztus 31-től Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea 50-50 százalékos tulajdonosa lett az Ekho Belvedere Kft. nevű ingatlanos társaságnak. Emellett saját alapítványa is lett Várkonyi Andreának. forrás